Kedves látogató!

Egy-egy névnap, születésnap, az esküvő, vagy a karácsony is az ünnepeltnek szerzett meglepetéstől, igényeinek megfelelő ajándék eltalálásával válik még teljesebbé, meghittebbé, olyan családi eseménnyé, amelyre jó a későbbiekben is visszaemlékezni. Ennek a megvalósításához azonban sajnos nem minden esetben rendelkezünk kellő ötlettel, s elegendően széles ismeretanyaggal a megajándékozottról, melynek birtokában az ajándékötletek még színesebbé válhatnának, kilépve a megszokott mederből.

Ha azok közé tartozol, akinek nincs meg a kellő időben a megfelelő ajándékötlet, vagy sokat töröd Te is az agyad, mégsem sikerül mindig eltalálni a megfelelő ajándékot, esetleg csak szeretnéd megtudni minek örülne igazán barátod, családtagod, úgy, hogy a meglepetés se legyen oda, akkor itt a megoldás!

Regisztrálj be az alábbi kívánságlista weboldalra, és megtudod ki minek örülne! Ehhez Te is írj össze minnél több dolgot magadról, hogy ezáltal egy még átfogóbb kép alakulhasson ki Rólad a többiekben. Ezzel segítéget tudsz nyújtani a többieknek, olyan ajándék kiválasztásában, melynek igazán örülnél, a szokásos bonbon, csokor virág kombiáció helyett :) Itt, miután visszaigazotátok, hogy ismeritek és meg szoktátok ajándékozni egymást, máris kifigyehetitek egymás kívánságait, sőt Te magad is adhatsz plusz ötleteket a többieknek, hogy valaki más minek örülne igazán.

Ha úgy gondolod, hogy ez a program segítséget nyújthatna Neked is, regisztrálj be a kívánságlistára s hívd meg minnél több ismerősöd is, hogy segíthessétek egymást!

Üdvözlettel:

A szerkesztők

Ha üzenni szeretnél a Kívánságlista csapatának, kattints ide!